Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Λαχταριστό ριζότο με έντονη γεύση Σε μια βαθιά κατσαρόλα ανακατεύετε το νερό, το κρασί, το σπανάκι, τον κύβο λαχανικών και λίγο από τον ντοματοχυμό. Σοτάρετε τα κρεμμύδια και μετά από λίγο προσθέτουμε το κουκουνάρι και τις πιπεριές μέχρι να μαλακώσουν.Χαμηλώνετε τη φωτιά και...