Γιουβέτσι Κοτόπουλο με Κριθαράκι μόλις βγήκε από το φούρνο

Γιουβέτσι Κοτόπουλο με Κριθαράκι μόλις βγήκε από το φούρνο

Από την ιστοσελίδα
https://xrysoskoufaki.gr/
Συγγραφέας
Χρυσό Σκουφάκι
1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς .2. Θερμαίνετε το φυτικό λάδι σε ένα βαθύ τηγάνι ώστε να μπορείτε να τσιγαρίσετε τα κομμάτια κοτόπουλου. Το λάδι πρέπει να είναι περίπου 2-3 κσ στο τηγάνι.3. Πριν τοποθετήσετε το κοτόπουλο στο τηγάνι, αφαιρέστε τοτο δέρμα. Στείψτε το...