Χοιρινό μπούτι με μέλι μουστάρδα πορτοκάλι και μελωμένες πατάτες

Χοιρινό μπούτι με μέλι μουστάρδα πορτοκάλι και μελωμένες πατάτες

Από την ιστοσελίδα
https://www.argiro.gr/
Συγγραφέας
Αργυρώ Μπαρμπαρίγου
Για το χοιρινό στο φούρνο, βγάζουμε το μπούτι από το ψυγείο και το αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου για 1 ώρα τουλάχιστον. Το βάζουμε σε ταψί και χαράζουμε με κοφτερό μαχαίρι την επιφάνεια του λίπους σε ρόμβους.Περιχύνουμε με το πορτοκάλι και το λεμόνι. Αλατοπιπερώνουμε...