Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Μια συνταγή που θα κλέψει τις εντυπώσεις, στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας. Μοσχαράκι γιορτινό, με κάστανα και δαμάσκηνα. Αξίζει να το δοκιμάσετε.Υλικά συνταγής1.200 γρ. ψαχνό μοσχαριού Μισό λίτρο μαυροδάφνη Μισό φλ. ελαιόλαδο1 σφηνάκι ξύδι, βαλσάμικο2 φύλλα δάφνης Λίγο θυμάρι3...