Γαρίδες φλαμπέ με παναριστά κανελόνια και σάλτσα τσένταρ

Γαρίδες φλαμπέ με παναριστά κανελόνια και σάλτσα τσένταρ

Από την ιστοσελίδα
https://cookpad.com/gr/
Συγγραφέας
Πετρος Χουσεας
Βράζουμε τις γαρίδες και όταν είναι έτοιμες στο ίδιο νερό βράζουμε τα κανελόνια. Αφήνουμε τις γαρίδες να ξεκουραστούν και αφού βράσουμε τα κανελόνια τα κόβουμε σε κομμάτια 3 εκ.Πανάρουμε τα κανελόνια και τα τηγανίζουμε σε λίγο λάδι τα κατεβάζουμε και τα βάζουμε σε απορροφητικό...