Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Λαχταριστός μπακαλιάρος με έντονη γεύση Για το μπακαλιάρο Παίρνουμε τα φιλέτα μπακαλιάρου και τα αλατοπιπερώνουμε, τα ρίχνουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με το ελαιόλαδο και τα σκεπάζουμε ως τη μέση με νερό. Σκεπάζουμε το τηγάνι και τα ψήνουμε σε μέτρια φωτιά για 15 λεπτά. Για...