Αντίβ ψητά με γκοργκονζόλα και λάδι δεντρολίβανου

Αντίβ ψητά με γκοργκονζόλα και λάδι δεντρολίβανου

Από την ιστοσελίδα
https://akispetretzikis.com/el/
Συγγραφέας
Άκης Πετρετζίκης
Βάζουμε μία γκριλιέρα στο μάτι και την ζεσταίνουμε καλά. Παράλληλα σε ένα τηγανάκι βάζουμε το λάδι μαζί με το δεντρολίβανο και το ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά για 3-4 λεπτά μέχρι το λάδι να βγάλει τα αρώματά του. Βάζουμε τα αντίβ με το κομμένο μέρος προς τα κάτω πάνω στη...