Σπαγγέτι με πανσέτα καπνιστή μπρόκολο και παρμεζάνα

Σπαγγέτι με πανσέτα καπνιστή μπρόκολο και παρμεζάνα

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ιωάννα Σταμούλου
Βράζετε το σπαγγέτι σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία του.Στο μεταξύ βράζετε σε άλλη κατσαρόλα τα μπουκετάκια του μπρόκολου, σε αλατισμένο νερό για 10 λεπτά περίπου μέχρι να μαλακώσουν, τα στραγγίζετε και τα ρίχνετε σε παγωμένο νερό. Τα ξαναστραγγίζετε και τα κρατάτε στην...