Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι καβουρδίζουμε τα αμύγδαλα, χοντροσπασμένα.Αφαιρούμε τα αμύγδαλα και στο ίδιο τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ψήνουμε το κοτόπουλο, αφού το αλατίσουμε, ανακατεύοντας μέχρι να μαλακώσει και να ροδίσει.Προς το τέλος προσθέτουμε και το σκόρδο, να...