Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ζεσταίνετε δύο κουταλιές από το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα, προσθέτετε την κολοκύθα πασπαλισμένη με αλάτι, πιπέρι και σοτάρετε για λίγα λεπτά, μέχρι να πάρει ελαφρώς χρώμα. Βγάζετε την κολοκύθα και την κρατάτε στην άκρη.Ζεσταίνετε το υπόλοιπο ελαιόλαδο στην κατσαρόλα, προσθέτετε...