Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Ας μαγειρέψουμε Εκτέλεση 100 λεπτά Βήμα 110 λεπτά Για τη μπεσαμέλ: Βάλτε το βούτυρο σε μια κατσαρόλα και ζεστάνετε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει. Προσθέστε το αλεύρι και ανακατέψτε με ένα σύρμα μέχρι να καβουρδιστεί λίγο το αλεύρι για 1-2 λεπτά.Βήμα 215 λεπτά Ξεκινήστε...