Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για τα εύκολα και αφράτα νηστίσιμα κουλουράκια πορτοκαλιού με λάδι, φτιάχνουμε πρώτα το κανελόζουμο, βράζοντας 2 ξυλάκια κανέλας σε νερό για 5 λεπτά. Κρατάμε μισό φλιτζάνι κανελόζουμο και αφήνουμε να κρυώσει. Βάζουμε το σουσάμι σε τηγάνι σε χαμηλή φωτιά και το καβουρδίζουμε για...