Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε ένα σκεύος ανακατεύετε το χλιαρό γάλα και νερό με το το βούτυρο και τη μαγιά, τρίβοντάς τη με το χέρι να λιώσει και να διαλυθεί.Προσθέτετε το σιρόπι αγαύης, το αλάτι, τον κρόκο του αβγού και τμηματικά το αλεύρι, ανακατεύοντας με το σύρμα μέχρι να πάρετε έναν ομοιόμορφο χυλό....