Φιογκάκια με ανθότυρο μελιτζάνα και κολοκύθια

Φιογκάκια με ανθότυρο μελιτζάνα και κολοκύθια

Από την ιστοσελίδα
https://www.botrini.gr/
Συγγραφέας
Ettore Botrini
Ψήνουμε σε ένα ταψί στο φούρνο με λίγο ελαιόλαδο τη μελιτζάνα και τα κολοκύθια μαζί με το σκόρδο στους 200 βαθμούς για 25 λεπτά μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Βράζουμε τα φιογκάκια, σουρώνουμε και τα βάζουμε σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε μέσα τα ψημένα λαχανικά και το...