Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βάζετε το κρέας σε ευρύχωρο τηγάνι και, αφού το σκεπάσετε με νερό, το βάζετε να βράσει μέχρι να εξατμιστεί εντελώς το νερό. Στο ενδιάμεσο στάδιο ξαφρίζετε το κρέας όταν είναι απαραίτητο. Προσθέτετε το λάδι και, αφού κάψει καλά, ροδίζετε το κρέας από όλες τις πλευρές. Προσθέτετε...