Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Χωρίζετε το μπρόκολο και το κουνουπίδι σε μπουκετάκια, καθαρίζετε και κόβετε τα καρότα σε χοντρές ροδέλες. Τα βράζετε για 15 λεπτά στον ατμό και τα πολτοποιείτε ξεχωριστά.Ανακατεύετε μέσα σε κάθε πουρέ από 2 αβγά, το ⅓ της κρέμας και αλατοπιπερώνετε.Προθερμαίνετε τον φούρνο...