Χαλβάς Σιμιγδαλένιος με Καρύδια και Σταφίδες

Χαλβάς Σιμιγδαλένιος με Καρύδια και Σταφίδες

Από την ιστοσελίδα
https://xrysoskoufaki.gr/
Συγγραφέας
Χρυσό Σκουφάκι
Βράζετε το νερό, τη ζάχαρη, τα γαρίφαλα και την κανέλα σε χαμηλή φωτιά για 5 λεπτά και αφήνετε στην ακρή να απορροφηθεί το άρωμα των μπαχαρικών.Ψήνετε τα καρύδια σε ένα ταψί σε υψηλή θερμοκρασία για 3-4 λεπτά. Ζεσταίνετε το λάδι σε μια βαθιά κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά, χωρίς να...