Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
2-3 ματσακια σπανάκι1 κούπα ελαιόλαδο1 ματσάκι άνηθο1 ματσάκι μαϊντανός1 κρεμμύδι4 τριμμένη φρέσκια ντομάτα Γλυκιά πάπρικα Αλάτι Πιπέρι Μέθοδος Πλύνετε το σπανάκι σας Προσθέστε νερό σε μια κατσαρόλα προσθέστε τα φασάλια και βράζετε μέχρι να μαγειρευτούν. Στη συνέχεια στραγγίστε...