Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Webb Για το προζύμι Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ με τη βοήθεια μιας κουτάλας. Αφήνουμε τη ζύμη να ξεκουραστεί για μισή ώρα ή μέχρι να διπλασιαστεί.Για τη ζύμη Ζυμώνουμε όλα τα υλικά στο μίξερ με το γάντζο μέχρι η ζύμη να γίνει απαλή και ελαστική και να ξεκολλάει από...