Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε μια λεκάνη μεσαίου μεγέθους βάζουμε το λάδι , το ξύδι , το αλάτι , το χλιαρό νερό και το αλεύρι και όλα τα υλικά αυτά τα ανακατεύουμε με το χέρι μας , ζυμώνοντας τα , ώστε να γίνει μια ζύμη ελάχιστα σφιχτή. Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία του ζυμώματος χωρίζουμε την ζύμη μας σε...