Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε ένα μπολ ρίχνουμε τα αυγά με την καστανή ζάχαρη, το ξύσμα λεμονιού και χτυπάμε με το μίξερ χειρός μέχρι να αφράτεψει το μείγμα. Προσθέτουμε σιγά σιγά το γάλα Μετά το ελαιόλαδο και στη συνέχεια το μείγμα αλευριού, σόδα, μπέικιν, αλάτι και βανίλια. Στο τέλος ρίχνουμε τα καρύδια...