Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C στον αέρα. Κόβουμετα καρότα σε λεπτά στικ 1 εκ. (σαν τις τηγανητές πατάτες). Τα αναμειγνύουμε με το κορν φλάουρ και λίγο μαύρο πιπέρι (αναλόγως με το πόσο πικάντικα θέλουμε να γίνουν) και τα πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο. Απλώνουμε τα καρότα...