Λαχταριστό γιαουρτογλυκό Το ιδανικό επιδόρπιο για μετά το γεύμα

Λαχταριστό γιαουρτογλυκό Το ιδανικό επιδόρπιο για μετά το γεύμα

Από την ιστοσελίδα
https://foodaholics.gr/
Συγγραφέας
Foodaholics
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν.Κοσκινίζουμε το αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, το κακάο, τις βανίλιες και ανακατεύουμε να γίνει ζύμη.Την απλώνουμε σε 2 φόρμες 40×27 με αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 10-15 λεπτά.Όταν κρυώσει το τρυπάμε καλά...