Οι μπανάνες είναι από τα προϊόντα που θα έπρεπε να φυλάσσονται σε θερμοκρασία δωματίου, αλλά αν αποφασίσετε να τις βάλετε στο ψυγείο, φρόντισε πρώτα να τυλίξετε με μεμβράνη τις άκρες τους για να μην περνάει η υγρασία.
Ετοιμάζετε τον κιμά: Βάζετε την κατσαρόλα στη φωτιά να κάψει και προσθέτετε το ένα φλιτζανάκι από το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ανακατεύετε για λίγο και προσθέτετε τον κιμά. Με μια σπάτουλα τον ανοίγετε κάθε τόσο για να μη σβολιάσει. Αφού ασπρίσει και πάρει λίγο...