Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε τις σκελίδες σκόρδου ολόκληρες και μόλις σοταριστούν τα αφαιρούμε όλα από τη κατσαρόλα. Προσθέτουμε άλλο λίγο ελαιόλαδο κι αρχίζουμε να σοτάρουμε το κρέας μας μέχρι να ροδίσει...