Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Χτυπάμε τη σαντιγί στο μίξερ μέχρι να αφρατεψει.Προσθέτουμε το ζαχαρούχο με τις βανίλιες και ανακατεύουμε καλα. Εντωμεταξύ λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί.Παίρνουμε ένα πυρέξ ή τάπερ διαστάσεων 30×40 περίπου και αφού βρεξουμε τα μπισκότα ελαφρώς τα τοποθετούμε στη βάση...