Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Βήμα 1 Καθαρίζετε και κόβετε το µπρόκολο σε µπουκετάκια.Βήμα 2 Βάζετε σε µια κατσαρόλα µπόλικο νερό να ζεσταθεί. Βήμα 3 Παράλληλα, σε ένα µπολ ρίχνετε την κρέµα γάλακτος, τα αβγά, το µοσχοκάρυδο, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι και χτυπάτε καλά.Βήμα 4 Τοποθετείτε το µπρόκολο...