Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
1) Βράζουμε το ρύζι και στο μέσον του βρασμού ρίχνουμε τη ζάχαρη ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα και το αποσύρουμε από την φωτιά όταν είναι έτοιμο (αν έχει νερά τά στραγγίζουμε)2) Σε ένα τηγάνι καίμε το ελαιόλαδο και καβουρδιζουμε το φιδέ,αφού τον σπάσουμε, μέχρι να ροδισει και...