Χοιρινή μπριζόλα λαιμού με δενδρολίβανο λεμόνι ξίδι μπαλσάμικο και μέλι

Χοιρινή μπριζόλα λαιμού με δενδρολίβανο λεμόνι ξίδι μπαλσάμικο και μέλι

Από την ιστοσελίδα
https://www.yiannislucacos.gr/
Συγγραφέας
Γιάννης Λουκάκος
Για το πιάτο Σε μια σακούλα για τρόφιμα που κλείνει αεροστεγώς τοποθετούμε τις μπριζόλες, 30 γρ. ελαιόλαδο, το σκόρδο, το κρεμμύδι, 60 γρ. ξύδι balsamic ΕΔΕΜ, το δεντρολίβανο, το θυμάρι, το φασκόμηλο και το ξύσμα λεμονιού. Μαρινάρουμε στο ψυγείο για 2 ώρες. Αποσύρουμε τις...