Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Για το ρύζι με λαχανικά στο τηγάνι, ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο σε γουόκ ή βαθύ τηγάνι. Σοτάρουμε το κρεμμύδι για λίγα λεπτά να γίνει διάφανο.Προσθέτουμε το σκόρδο και την πιπεριά και τα σοτάρουμε για 2΄-3΄.Ρίχνουμε το ρύζι κι ανακατεύουμε καλά να λαδωθεί. Προσθέτουμε την...