Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Κόβουμε τα μήλα σε φέτες και τα βάζουμε σε ένα μπολ. Έπειτα ρίχνουμε τη ζάχαρη, κανέλα όσο θέλουμε, και το κονιάκ. Χτυπάμε την ζάχαρη με το λάδι. Ρίχνουμε τα αυγά και έπειτα το αλεύρι και το πάουντερ. Ρίχνουμε το μείγμα του μήλου στη ζύμη και ανακατεύουμε καλά. Ρίχνουμε την...