Για να ξεφλουδίσετε εύκολα μια μεγάλη κολοκύθα, τρυπήστε τη επιφανειακά με το πιρούνι σε αρκετά σημεία και μετά βάλτε τη για δυο λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Μετά ξεφλουδίσετε τη με την βοήθεια ενός piller
Σε ένα μπολανακατεύουμε το κρασί με το σιρόπι αγαύης μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μεταξύ τους. Θα χρειαστούμε τις ειδικές θήκες για γρανίτες. Βάζουμε σε κάθε θήκη 1-2 λουλουδάκια στον πάτο τους. Γεμίζουμε με το κρασί μέχρι να φτάσει στο χείλος της θήκης και βυθίζουμε 1...