Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Για τα αφράτα και μαλακά μουστοκούλουρα με πετιμέζικαι πορτοκάλι, κοσκινίζουμε πρώτα το αλεύρι με το μπέικιν και τα αφήνουμε στην άκρη.Βάζουμε σε ένα μπολ το λάδι, το πετιμέζι, την κανέλα, το γαρίφαλο και με σύρμα τα ανακατεύουμε καλά. Διαλύουμε τη σόδα στο χυμό πορτοκαλιού και...