Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σοτάρουμε στο τηγάνι τα κρεμμύδια και τις πιπεριές με το λάδι, έως ότου μαραθούν. Προσθέτουμε τις ντομάτες το κρασί, αλάτι και πιπέρι. Βράζουμε την σάλτσα περίπου μισή ώρα.Βάζουμε σε ταψάκι τις φέτες του ψαριού και ανάμεσα σκορπάμε την σάλτσα καθώς επίσης και τις ελιές ....