Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Δροσιστικό γλύκό για το καλοκαίρι με έντονη και γλυκιά γεύση Στο κάδο του μίξερ χτυπάτε το γιαούρτι, προσθέτετε τη ζάχαρη και τα πολτοποιημένα φρούτα. Διαλύετε τη ζελατίνα στο ζεστό νερό και την ανακατεύετε καλά. Στη συνέχεια την προσθέτετε στο μείγμα με τα κεράσια και τη βάζετε...