Για να πετύχει το κέικ πρέπει το αλεύρι να είναι κοσκινισμένο και ο φούρνος καλά προθερμασμένος. Μην να ανοίγετε πολλές φορές το φούρνο κατά τη διάρκεια του ψησίματος και ελέγχετε τη διαδικασία τοποθετώντας ένα μαχαίρι στο κέντρο της φόρμας.
Αναμιγνύετε τον πουρέ με το βούτυρο, το τυρί, το αλάτι, το μπέικιν, το πιπέρι, το γάλα και τα κροκάδια.Xτυπάτε καλά το μείγμα και τα πλάθετε σε μικρά πιτάκια.Tα αλευρώνετε και τα βυθίζετε σε αυγό χτυπημένο με 2 κουταλιές σούπας νερό.Kατόπιν τα τυλίγετε σε ξερό ψωμί κοπανισμένο....