Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Αρχικα ετοιμαζετε τον κοκκορα! Τον τσιγαρίζουμε με λίγο λάδι, κρεμμύδι και το σκόρδο σε δυνατη φωτιά σε μια κατσαρόλα!(ριχνετε τον κοκκορα αφού πάρει λίγο χρώμα το κρεμμύδι) Όταν το κρέας πάρει λίγη ροδινη κρουστα το σβηνουμε με το κρασί και το ξύδι! Χαμηλωνουμε την φωτιά και...