Αρωματική σούπα με γιουβαρλάκια από πλιγούρι

Αρωματική σούπα με γιουβαρλάκια από πλιγούρι

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Γεωργία Κοφινά
Ανακατεύετε σε μεγάλο μπολ τον κιμά με το πλιγούρι, το κρεμμύδι, τα αρωματικά, το λάδι, το λεμόνι, αλάτι και πιπέρι. Τα ζυμώνετε καλά μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά.Κόβετε μικρά κομμάτια από το μίγμα και φτιάχνετε μπαλάκια. Τα βάζετε στην άκρη.Προσθέτετε όλα τα υλικά για τον...