Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Αναμιγνύετε ολα τα υλικά σε ενα μπολ και αφήνουμε τα κομματια τόνο να μαριναριστούν για τουλαχιστον 4 ωρες στο ψυγεοο Ανάβετε τα κάρβουνα, και περνάτε τον τόνο σε ξυλάκι σουβλάκι Ψήνετε για περιπου 10 λεπτά γυρνώντας τα να ψηθούν σε όλες τις μεριές! Σερβίρετε με ρύζι και πράσινη...