Ρεβιθοσαλάτα με ελιές και πιπεριές Φλωρίνης

Ρεβιθοσαλάτα με ελιές και πιπεριές Φλωρίνης

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Γεωργία Κοφινά
Βράζετε τα ρεβίθια σε άφθονο νερό με τη δάφνη, το κρεμμύδι και το μπαχάρι μέχρι να μαλακώσουν. Τα στραγγίζετε, αφαιρείτε τη δάφνη, το κρεμμύδι και το μπαχάρι και αφήνετε να κρυώσουν. Ανακατεύετε σε μεγάλο μπολ τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το λάδι και το λεμόνι. Προσθέτετε τα...