Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Ξεκινάμε να ζυμώσουμε τα κεφτεδάκια ανακατεύοντας όλα τα υλικά μαζί. Ζυμώνουμε πολύ καλά και πλάθουμε σε σχήμα κεφτέ. Τα στρώνουμε σε ένα ταψάκι και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν καλά. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το βούτυρο να λιώσει σε χαμηλή φωτιά, προσθέτουμε...