Η σωστή θερμοκρασία για το τηγάνισμα είναι:
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τον κιμά με τα αυγά, το ψωμί, το οποίο έχουμε μουσκέψει και στύψει πολύ καλά, το κρεμμύδι, τον μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και λάδι.
Για να γίνουν νόστιμοι, πρέπει να παιδευτούμε να τους ζυμώσουμε, όσο πιο πολύ τόσο πιο καλά.
Αν θέλουμε κατά τη διάρκεια του ζυμώματος, πλένουμε τα χέρια μας που και που για να πάρει υγρασία το μείγμα.
Τηγανίζουμε τους κεφτέδες σε μπόλικο λάδι.
Με το που βάλουμε τον κεφτέ, το λάδι πρέπει να καίει και μόλις πάρει κρούστα το χαμηλώνουμε στο ένα για να σιγοψηθούν.
Όποτε χρειάζεται τους γυρίζουμε.
Καλή όρεξη!
Η συνταγή προέρχεται από την ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr.
Η ιστοσελίδα http://www.toarkoudi.gr ή ο σύνδεσμος γι' αυτή τη συνταγή φαίνεται ότι έχει καταργηθεί.
Αν είστε κάτοχος αυτής της συνταγής και θέλετε να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα μας, επικοινωνήστε μαζί μας.