Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200ο C. Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρετε τις μπάμιες σε δόσεις για να μη βγάλουν τα σάλια τους. Τις τοποθετείτε σε μπολ μέχρι να τελειώσετε με τις υπόλοιπες. Τις ρίχνετε όλες στην κατσαρόλα και τις σβήνετε...