Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Σε μια μπασίνα βάζουμε το αλεύρι (οι αναλογίες είναι ενδεικτικές, καθώς υπάρχουν αλεύρια λιγότερο ή περισσότερο σκληρά). Προσθέτουμε λίγο ξίδι, για να γίνει πιο αφράτη η ζύμη, λίγο αλάτι και το ελαιόλαδο και ζυμώνουμε με τα μήλα από τις παλάμες μας, χωρίς βία. Το θέμα είναι να...