Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Βήμα 1 Καθαρίζετε το σπανάκι από τους σκληρούς µίσχους και το ρίχνετε σε µια κατσαρόλα µε αλατισµένο νερό που βράζει. Το αφήνετε µόλις να µαραθεί, το στραγγίζετε και το ρίχνετε σε µια λεκάνη µε παγωµένο νερό για να κρατήσει το χρώµα του. Το ξαναστραγγίζετε και το αφήνετε µέσα...