Για να διατηρήσετε τα μπισκότα σας αφράτα και φρέσκα στο μέρος όπου τα αποθηκεύετε, προσθέτετε ένα κομμάτι ψωμί στον πάτο. Το ψωμί θα σκληρύνει ενώ τα μπισκότα σας θα παραμείνουν μαλακά.
Διαλύστε τη μαγιά σε ¼ του φλιτζανιού νερό και ανακατέψτε με το γάλα και τη ζάχαρη. Χτυπήστε τα αυγά, ενώστε τα με το μείγμα του γάλακτος και προσθέστε το ξύσμα και τον χυμό του πορτοκαλιού, το μαχλέπι, τη μαστίχα και το κακουλέ.Ρίξτε σταδιακά το αλεύρι και το βούτυρο,...