Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι βάζω το γαύρο και προσθέτω όλα τα υλικά μου. Ανακατεύω με προσοχή και μαγειρεύω στην αρχή σε δυνατή φωτιά.Μόλις αρχίσει να βράζει κατεβάζω την ένταση της εστίας σε μέτρια.Σε 4-5 λεπτά γυρίζω με προσοχή τα ψαράκια και αφήνω να μαγειρευτούν για άλλα 3 λεπτά.