Όταν στα χέρια μας υπάρχουν πολλά υγρά, τότε όταν πιάνουμε να κόψουμε μπορεί η λαβή του μαχαιριού να γλιστράει. Για να δουλεύουμε με ασφάλεια μπορούμε στη λαβή του μαχαιριού να τυλίξουμε δύο τρία λαστιχάκια σε απόσταση τους.
Webb Βάζουμε το κρέας με λίγο ελαιόλαδο σε μια πλατιά κατσαρόλα,που την έχουμε βάλει στη φωτιά να κάψει καλά, να σοταριστεί και να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Αν η κατσαρόλα μας είναι μικρή βάζουμε το κρέας σε δόσεις. Αφαιρούμε το κρέας από την κατσαρόλα, προσθέτουμε τα...