Αν θέλεις να παγώσεις διάφορα τρόφιμα για να τα χρησιμοποιήσεις αργότερα προσπάθησε να κάνεις την συσκευασία όσο πιο επίπεδη γίνεται. Όσο πιο επίπεδο είναι ένα σακουλάκι με σούπα ή σάλτσα, ή ακόμη και με κιμά, τόσο πιο εύκολα ξεπαγώνει.
Φτιάξτε κάτι σπέσιαλ για το μεσημεριανό σας με απλά υλικά αλλα πάρα πολύ γεύση Σε μια κατσαρόλα και με αλατισμένο νερό βράζουμε τα μακαρόνια. Αλατίζουμε καλά τις μελιτζάνες και τις αφήνουμε στο σουρωτήρι να στραγγίξουν για μισή ώρα. Σε ένα μεγάλο τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και...