Μπανάνες τηγανητές με ρούμι και παγωτό κανέλα

Μπανάνες τηγανητές με ρούμι και παγωτό κανέλα

Από την ιστοσελίδα
https://www.olivemagazine.gr/
Συγγραφέας
Ηλίας Μαμαλάκης
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεσταίνετε καλά το φρέσκο βούτυρο. Βάζετε τις μπανάνες καθαρισμένες και τις πασπαλίζετε με τη ζάχαρη. Τις καβουρδίζετε να ροδοκοκκινίσουν και τις σβήνετε με το ρούμι αδειάζοντάς το προσεκτικά μέσα στο τηγάνι. Αφήνετε να βράσουν μέχρι να χυλώσει η σάλτσα....